Mangfald

4X75x90 cm, kr 5000,- Seld.

Dette bildet har eg bygd opp lag for lag. Hadde ein plan, men ei stund var eg langt frå å nå det. Men så: Ved hjelp av kredittkort som pensel, fall det på plass.

Det kjem no gode framlegg til tittel på Facebook og Twitter, så «Mangfald» står som tittel i påvente av gode framlegg.

Dei to siste åra har eg prøvd meg på abstrakte maleri. Du finn dei her: https://gallerinauthydlaren.blogspot.com/p/abstrakt.html

Forfattar: Marit Elisebet Høines Totland

Eg bur på Valen i vakre Kvinnherad. Oppveksten hadde eg i Skudeneshavn. Eg er heldig og har eit mangfaldig yrkesliv bak meg, som lærar, leiar og politikar. Familien har vakse seg stor og sterk. Malinga starta eg med i 2006 då ryggen "stengde ned". Etter ein del prøving og prøving og prøving, er eg der eg er no, med 1000 maleri bak meg.