Heile vegen til Kirkenes

Dette maleriet fann vegen heilt til Kirkenes. Ikkje visste eg kven Therese Johansen Ingilæ var, men ho hadde funne maleria mine på Twitter og Facebooksida «Galleri Nauthydlaren», og sende meg ei hyggjeleg melding. Maleriet blei pakka og sendt avgarde. Og det fann vegen heilt fram. Kanskje skøyta hadde vore ved kai i Kirkenes før?

Therese sa at maleriet eigentleg skulle henga på hytta, men fann ut at det skulle få plass på stoveveggen.

På Facebook dukka denne opp og gav inspirasajon til å fortsetja å mala :

Førr bursdagspengan greide æ førr en gangs skyld å lande på nåkka anna enn klær😊 Har kjøpt mitt aller første maleri🥰 Anbefal en titt innom Marit Elisabet Høines Totland si facebookside Galleri Nauthydlaren

Forfattar: Marit Elisebet Høines Totland

Eg bur på Valen i vakre Kvinnherad. Oppveksten hadde eg i Skudeneshavn. Eg er heldig og har eit mangfaldig yrkesliv bak meg, som lærar, leiar og politikar. Familien har vakse seg stor og sterk. Malinga starta eg med i 2006 då ryggen "stengde ned". Etter ein del prøving og prøving og prøving, er eg der eg er no, med 1000 maleri bak meg.